[O2] Gdzie w Krakowie okleić szyby

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • emoboy
    Classic
    • 2008
    • 21

Ziomal, w2 ori xenonach nie ma gałki do regulacji
  • GS1
    Drive
    S_OCP Member
    • 2007
    • 82

Cześć, szukałem ale nie znalazłem.
    Gdzie w Krakowie mogę okleić szyby w aucie możecie polecić jakiś zakład? Byłem w Marco Polo tam powiedzieli mi za całe auto 820 zeta - wydaje mi się trochę drogo.

Komentarz

• Garret
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1196
      • Octavia II combi (1Z5)
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Witaj, ja oklejałem w Car-Solar na Chorzowskiej (prawa boczna Zakopiańskiej za Górą Borkowską w stronę Zakopanego) Folia tytanowa (55% redukcji ciepła)- za cały tył zapłaciłem ok. 420zł z tego co pamietam (liftback) - robota wykonana profi, duża skuteczność redukcji ciepła przy niewielkim przyciemnieniu
      kontakt tel. : 604583035
      Garret

-----------
      Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)

Komentarz

• tomekjmopl
        L&K
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1187
        • Opel
        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Ja oklejałem na Łokietka - folia refleksyjna - efekt przyciemnienia wzmacnia się jak świeci słońce - robota wykonana czysto i profesjonalnie - kontakt - Pan Grzegorz - 603-233-889.

P.S. Efekt widać jako tako w moim podpisie :wink: - zdjęcie robione w pochmurny dzień.

P.S.2. Do Car Solar też uderzyłem z zapytaniem z racji tego, że mam rzut beretką z roboty, ale mieli drożej i jeszcze podali mi jakieś chore terminy realizacji.

Komentarz

• GS1
          Drive
          S_OCP Member
          • 2007
          • 82

W Car-Solar powiedzieli 540 złotówek za całe auto (kombi + przód na moją odpowiedzialność ), to chyba nie jest zła cena.

Komentarz

• edvard
            Drive
            S_OCP Member
            • 2007
            • 69

Zamieszczone przez GS1
            W Car-Solar powiedzieli 540 złotówek za całe auto (kombi + przód na moją odpowiedzialność ), to chyba nie jest zła cena.
            ja u nich oklejałem jakieś pół roku temu.
            Mam folię Alu Black w kombiaku i zapłaciłem około 600 zł, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale jakieś 95% redukcji ciepła. Nie wiem czy to prawda, ale jest zdecydowanie chłodniej w lecie.
            Zwróć im uwagę na zaczepy szyb w tylnych drzwiach bo po oklejeniu moje dosyć szybko puściły i po naciśnięciu guziczka do opuszczania szyby ona zostawała w miejscu. Oczywiście wszystko poprawili i jestem zadowolony.
            Próbowałem wynegocjować jakiś rabat dla OCP, ale gość powiedział, że cenę ma przyzwoitą a roboty stale na 3 tygodnie do przodu. Więc nici z rabatu
            Ma również przyciemnianie piecowe.
            Ja jestem zadowolony i polecam.
            Sprzedam lub zamienię na Jeepa XJ z dopłatą: O2 1.9TDI BXE 4X4 + 4xMOMO X-43
            JETTA Highline 1.4 TSI 160

Komentarz

Pracuję...